GALA EMPRESA INCA 2023

La Gala Empresa d’Inca organitzada per Activa’t Inca Associació Empresarial i Ajuntament d’Inca es celebrà el passat dissabte a Virrey Finca Hotel al terme municipal d’Inca.

Més d’un centenar d’empresaris d’Inca assistiren a la Gala que ha esdevingut com un punt de trobada, debat i reconeixement a la tasca de les empreses i els empresaris inquers a favor de l’economia i la societat inquera.

Durant l’aperitiu de benvinguda es serví un assortiment de producte local  , km0  que comptava amb begudes d’empreses inqueres com Sangria Rita , Bodega Son Bordils i  una taula de coques mallorquines, formatges i embotits locals preparada per S’hort de Can Blai. El càtering de Virrey events servi  aperitius elaborats amb productes mallorquins com strudel de botifarró pera i confitura de cítrics, maccarons de foie amb licor de palo mallorquí , cremadillos de sobrassada i mel entre d’altres…

 

 El reconegut conferenciant Emili Duró participà a la gala des de l’aperitiu, on pogué conversar amb tots els empresaris de forma propera , en un ambient distès i agradable. 

Al finalitzar el dinar empresarial , Duró oferí una conferència en la que  parlà de l’èxit , la felicitat i de les nostres emocions i actituts a la vida.

 

PREMIS ACTIVA’T INCA 2023

Durant la Gala es lliuraren els Premis Activa’t Inca 2023. Aquests guardons, en aquesta primera edició,  reconeixen a tres empreses locals que han destacat per la seva implicació amb l’economia inquera i per la projecció exterior que han donat de la nostra ciutat.

Cadasqun d’aquests tres premis empresarials estan dotats amb una quantía econòmica aportada per Fundació la Caixa que s’ha destinat a tres entitas socials amb projecte a la ciutat d’Inca designades per cadasquna de les empreses guanyadores.

PREMIS ACTIVA’T INCA 2023

INGRAMA SL ~ Fundació Es Garrover

GARDEN HOTELS ~ Inca Mallorca Solidaria

FORN SANT FRANCESC ~ Patronat Joan XXIII

 

 

MENCIÓ D’HONOR 2023

a Maria Ursula Sebastià , per tota a una vida de dedicació i entrega al món del comerç i l’empresa de la ciutat d’Inca.

La gala acabà amb la celebració de la festa del 8é aniversari d’Activa’t Inca.

GALERIA D’IMATGES DE LA GALA