Per als clients del petit comerç

R

La campanya comença el 5 de desembre de 2023 i acaba el 5 de gener de 2024 ambdós inclosos.

R

Enregistra aquí les teves compres que realitzis al comerços d’Inca que participen en aquesta campanya iguals o superiors a 20€. Cada registre és una participació al sorteig.

R

Emplenau les vostres dades al formulari; nom complet, població, email, un telèfon i adjuntau la foto del tiquet de compra.

R

És un requisit que al tiquet aparegui el nom de l’establiment, direcció , data de compra i l’import superior a 20€. 

R

Fer clic que aceptau les condicions de la campanya i la política de privacitat i enviar. Rebreu un correu electrònic confirmant la vostra participació.

La campanya ha finalitzat.

Nova edició d’Un diumenge sense vermut és un diumenge perdut

Nova edició d’Un diumenge sense vermut és un diumenge perdut

Els dies 26 de maig i 2 de juny actuaràn a la plaça Santa Maria La Major d’Inca els artistes mallorquins One Man Rocks i Jaime Perpiñà L’Associació de Veïns de Santa Maria la Major organitza una nova edició de  “Un diumenge sense vermut és un diumenge perdut” amb...

Premis i guanyadors

R

Data del sorteig : 8 de gener de 2024.

R

Emtrega de premis : 13 de gener de 2024.

R

Es publicaran el nom dels guanyadors a aquesta web i a les xarxes socials.

R

A cada guanyador se’ls donarà un premi de 2 vals de compra de 50€. 100€ en total que podran bescanviar a 1 o 2 negocis de la seva elecció seguint les bases de la campanya.

R

Els vals es poden emprar amb una compra mínima igual o superior al seu valor. Si s’empren els dos vals a un comerç el tiquet de compra haurà de ser igual o superior al valor dels vals acumulats.

R

Els vals de regal, es podran bescanviar del 13 al 31 de gener de 2024 al llistat de comerços, empreses i restaurants participants a la campanya que facilitarem als guanyadors del sorteig i que estaran publicats a la web activatinca.com

Telèfons

650 895 170
649 052 153

Correu electrònic

info@activatinca.com

Adreça

07300 Inca
Illes Balears