Per als clients del petit comerç

R

La campanya comença el 5 de desembre de 2023 i acaba el 5 de gener de 2024 ambdós inclosos.

R

Enregistra aquí les teves compres que realitzis al comerços d’Inca que participen en aquesta campanya iguals o superiors a 20€. Cada registre és una participació al sorteig.

R

Emplenau les vostres dades al formulari; nom complet, població, email, un telèfon i adjuntau la foto del tiquet de compra.

R

És un requisit que al tiquet aparegui el nom de l’establiment, direcció , data de compra i l’import superior a 20€. 

R

Fer clic que aceptau les condicions de la campanya i la política de privacitat i enviar. Rebreu un correu electrònic confirmant la vostra participació.

La campanya ha finalitzat.

Premis i guanyadors

R

Data del sorteig : 8 de gener de 2024.

R

Emtrega de premis : 13 de gener de 2024.

R

Es publicaran el nom dels guanyadors a aquesta web i a les xarxes socials.

R

A cada guanyador se’ls donarà un premi de 2 vals de compra de 50€. 100€ en total que podran bescanviar a 1 o 2 negocis de la seva elecció seguint les bases de la campanya.

R

Els vals es poden emprar amb una compra mínima igual o superior al seu valor. Si s’empren els dos vals a un comerç el tiquet de compra haurà de ser igual o superior al valor dels vals acumulats.

R

Els vals de regal, es podran bescanviar del 13 al 31 de gener de 2024 al llistat de comerços, empreses i restaurants participants a la campanya que facilitarem als guanyadors del sorteig i que estaran publicats a la web activatinca.com

Telèfons

650 895 170
649 052 153

Correu electrònic

info@activatinca.com

Adreça

07300 Inca
Illes Balears