Les dones d’Activa’t Inca celebren el 8M

8 març 2024

L’Associació Empresarial Activa’t Inca celebra el 8 M  donant visibilitat a les dones que formen el teixit comercial i empresarial d’Inca; un exemple diari per la societat de talent i valentia. 

8 de març, dia Internacional de la dona, L’associació Empresarial Activa’t Inca ha visitat les dones que formen el teixit empresarial i comercial de la ciutat d’Inca felicitant-les, una a una, i fent-les-hi obsequi d’una flor com a símbol d’agraïment pel camí i la tasca,  que entre totes, van fent  per aconseguir fites reals en vers la igualtat.

La presidenta d’activa’t Inca Mar Nicolau ha manifestat que és necessari donar visibilitat a les dones del sector del comerç i empresa perque son persones molt talentoses i valentes que afronten grans dificultats a l’hora de  mantenir els seus negocis pel simple fet de ser dones. Juntes treballam cercant la igualtat d’oportunitats, una conciliacio real que no ens faci triar, la fi de la violència de gènere i reivindicam el talent de la dona a tots els sectors. Som Dones que en definitiva lluitam, cada dia, per aconseguir una igualtat de genere real.

 

 

Telèfons

650 895 170
649 052 153

Correu electrònic

info@activatinca.com

Adreça

07300 Inca
Illes Balears