Activa’t Inca i l’Ajuntament entreguen la recaptació de la Nit del Vi 2023 a Inca Mallorca Solidària

13 maig 2024

Activa’t Inca Associació Empresarial i l’Ajuntament d’Inca han fet entrega aquesta setmana de la recaptació de la 7a edició de la Nit del Vi a Inca 2023 a l’entitat Inca Mallorca Solidària. L’acte de lliurament dels 1.500 euros ha tingut lloca a la seu de Tecnomovil Mas Que Coches d’Inca, patrocinador de la Nit del Vi juntament amb altres empreses locals i el consistori de la capital del Raiguer.

Així doncs, l’acte d’entrega del donatiu ha estat presidit pel batle d’Inca, Virgilio Moreno; la presidenta d’Activa’t Inca, Mar Nicolau; la regidora de Fires i Mercats Maritxe Fernández, la presidenta de Inca Mallorca Solidària, Antonia Triguero, i el representant de Tecnomovil Mas Que Coches d’Inca, Toni Alorda.

Any rere any, la Nit del Vi d’Inca té un caire solidari i els doblers que es recapten es destinen a una associació o entintat local. Enguany l’esdeveniment es va dur a terme el passat 21 de d’octubre  al Quarter General Luque en el marc de la primera fira de tardor que celebra la ciutat d’Inca. 

En concret, la setena edició d’aquest esdeveniment va comptar amb la participació de 15 bodegues i l’assistència de més de 800 persones.

podeu consultar les imatges de l’esdeveniment a la galeria https://activatinca.com/totes-les-imatges-de-la-nit-del-vi-a-inca-2023/

Telèfons

650 895 170
649 052 153

Correu electrònic

info@activatinca.com

Adreça

07300 Inca
Illes Balears