Per Nadal Inca sorteja 4000€ en vals de 100€ entre els clients del petit comerç

8 gen. 2024

Inca presenta la segona edició de la campanya ” Per Nadal Comprar a Inca té premi” en la que es sortegen 4000€ , que té com a objectiu fomentar la compra al comerç local durant les festes de Nadal.  

Part de la Junta de l’entitat Activa’t Inca,  organitzadors de la campanya,  han asssitit a la presentació , Neus Nicolau , Ursula Sebastià i Mar Nicolau han estat acompanyades pel Batle d’Inca Virgili Moreno i el Regidor de comerç Miguel Angel Cortes en representació de l’ajuntament d’Inca coorganitzador de la campanya.

A la presenciació han comptat amb la participació de representants del grup Stellantis & you Citroen Palma que cedeixen el vehicle electric AMI per a repartir la campanya, una mostra de la voluntat d’activa’t Inca per fer accions on la sostenibilitat sigui sempre una prioritat en les accions que es duen a terme per dinamitzar el comerç de la ciutat d’Inca

“És una acció que ha il·lusionat molt els comerciants d’Inca i la participació ha estat molt alta”, ha comentat la presidenta de l’associació empresarial Activa’t Inca Mar Nicolau. Del 5 al 25 de desembre, totes les persones que s’acostin a Inca i comprin a algun dels comerços adherits poden guanyar fins a 4.000 € en premis.

Per participar-hi només cal entrar al web www.activatinca.com i registrar les compres superiors a 20 €, mitjançant un formulari. El dia 8 de gener es realitzarà un sorteig. A cada guanyador se li donarà un premi de 2 vals de regal de 50 €. Seran 100 € en total que podran bescanviar a un o dos negocis segons la seva elecció. Els vals regal es podran bescanviar fins al 30 de gener 2024.

“Des de l’Ajuntament, com no pot ser d’altra manera, donam suport a totes aquelles iniciatives que serveixin per posar en valor el nostre teixit econòmic i que atreguin visitants”, ha comentat Fernández. Aquesta acció també es completa amb una millora de la il·luminació i decoració al carrer, per tal de fomentar que la gent gaudeixi de la ciutat en aquestes dates tan especials.

Telèfons

650 895 170
649 052 153

Correu electrònic

info@activatinca.com

Adreça

07300 Inca
Illes Balears