La Nit del vi a Inca 2023 es celebra el proper dissabte 21 octubre i participen 16 bodegues i més de 70 vins

16 oct. 2023

La Nit del vi a Inca es celebra aquest dissabte , 21 octubre amb la participació se 16 bodegues i més de 70 vins. L’esdeveniment, organitzat per Activa’t Inca i l’Ajuntament, es durá a terme al Quarter General Luque i els beneficis es destinaran a l’entitat Inca Mallorca Solidària. ​

El Quarter General Luque acollirà la setena Nit del Vi a Inca, organitzada com cada any en el marc de les Fires per Activa’t Inca Associació Empresarial i l’Ajuntament d’Inca i que es durà a terme el proper dissabte, dia 21 d’octubre 2023.

La presidenta d’Activa’t Inca, Mar Nicolau , el batle d’Inca, Virgilio Moreno i la regidora de Fires , Maritxe Fernández, han presentat aquesta setena edició que destaca per reunir 16 bodegues mallorquines que presentaran al voltant de 70 vins que podreu tastar aquest dissabte entre les 18:00 i les 22.30 hores.

A l’acte també hi han estat presents Pedro Mas Director Insular de Turisme per la Governança i Sostenibilitat, el president de Petits Cellers, Guillem Vicens, Antonia Triguero presidenta de Inca Mallorca Solidaria, Neus Nicolau, Aina Femenias i Úrsula Sebastià membres d’Activa’t Inca , Antoni Alorda Gerent de Tecno Movil Mas Que Coches, Bodega Son Bordils, voluntaris de Inca Mallorca Solidària i altres membres del consistori inquer.

Aquesta iniciativa sempre ha tingut un caràcter solidari que es manté i reforça enguany. Així per una part s’ha de destacar que els beneficis de la vetllada es destinaran a l’entitat social Inca Mallorca Solidaria que, a més, tendrà una parada amb oferta de tapes a preus populars per als asistents i productes dedicats al vi que elaboren els seus voluntaris.

El cor de Dones de Sant Francesc d’Inca és l’entitat elegida per fer el Brindis d’Honor. Les entrades anticipades tenen un cost de 15 euros (20 euros a porta) i ja es poden adquirir on line a Ticketib (Nit del via a Inca 2023). L’entrada inclou una copa commemorativa, accés al recinte amb lliure tast de tots els vins i un descompte de 5 euros per la compra de vi dins del recinte.

La vetllada inclou, a més, un concert a càrrec dels músics Mallorquins Sebas Garreta i Poli Bauzà. D’altra banda, enguany es facilitarà a tots els asistents una revista completa amb totes les bodegues participants , la seva localització i altres dades d’interés

Mar Nicolau ha explicat que “un any mes els cellers s’han volcat en la Nit del Vi ja que es un dels esdeveniments d’aquest tipus que es fan a l’epoca de tardor a Mallorca amb més atractiu. A més, aquesta vetllada s’ha convertit en un dels actes referents i dinamitzadors de les fires d’Inca. Per a Activa’t Inca es una ocasió excel.lent per reivindicar que hem d’apostar i defensar pel producte local de proximitat i el vi n’és un exemple extraordinari com també ho són les empreses, els comerços i restaurants d’aquí”.

El batle, Virgilio Moreno ha exposat que “La Nit del Vi d’Inca s’ha anat consolidant, any rere any, fins a convertir-se en una cita ineludible dins les Fires d’inca. Aquest acte compta amb l’estimació i el reconeixement de molta gent arreu de Mallorca, i cada any atreu milers de persones que s’acosten a la nostra ciutat per participar del tast.

Guillem Vicens, President de l’Associaicó Petits Cellers de Mallorca, Col·laborador de la Nit del Vi a Inca 2023

Antoni Alorda, gerent de Tecnomobil Mas Que Coches patrocinador de la Nit del Vi 2023 i Virgili Moreno , batle d’Inca.

Telèfons

650 895 170
649 052 153

Correu electrònic

info@activatinca.com

Adreça

07300 Inca
Illes Balears