Ingrama SL, Garden Hotels i Forn Sant Francesc Inca, premis Activa’t Inca 2023​

7 març 2023

Els guardons seran lliurats dissabte que ve en la Gala Empresa d’Inca

Activa’t Inca Associació Empresarial i l’Ajuntament d’Inca organitzen La Gala Empresa d’Inca, un punt de trobada, debat i reconeixement al treball que realitzen les empreses i els empresaris d’Inca a favor de l’economia i la societat.

La gala se celebrarà el pròxim 11 de març a les 13:45h en Virrey Finca Hotel, situat a la carretera Inca – Sencelles on se servirà un aperitiu i un dinar empresarial Km0.

Durant la Gala es lliureran els Premis Activa’t Inca. Aquests guardons, en aquesta primera edició, reconeixen a tres empreses locals: Ingrama SL, Garden Hotels i Forn Sant Francesc, empreses que han destacat per la seva implicació amb l’economia local i per la projecció exterior que han donat a la ciutat d’Inca.

Cadascun d’aquests premis empresarials estan dotats d’una quantia econòmica aportada per CaixaBank – Fundació la Caixa que serà destinada a una entitat social amb projecte a Inca designada per cadascuna de les empreses guardonades.

Així doncs Ingrama SL fa donació a Fundació És Garrover, Garden Hotels a Inca-Mallorca Solidària i Forn Sant Francesc a Fundació Patronat Joan XXIII.

Emili Duró, prestigiós conferenciant a nivell nacional, oferirà una ponència als assistents on parlara de temes com la felicitat i l’èxit.

Per a qualsevol aclariment o ampliació de la informació no dubtin a contactar amb Mar Nicolau, presidenta d’Activa’t Inca. T: 650895170

Telèfons

650 895 170
649 052 153

Correu electrònic

info@activatinca.com

Adreça

07300 Inca
Illes Balears