BASES DE LA CAMPAÑA “PER NADAL COMPRAR A INCA TÉ PREMI 2023”

Descarrega les bases en format pdf.

Per Nadal comprar a Inca té premi.

Sortejam 4000 €, 40 vals de 100 €

Del 5 desembre 2023 al 5 de gener 2024 enregistra les teves compres als comerços d’Inca adherits a la campanya entrant a www.activatinca.com i participa en el sorteig amb una compra mínima de 20 €.

Informació pel client

Funcionament de la campanya per als clients del petit comerç i negocis d’Inca.

Participar en el sorteig és molt senzill: Del 5 de desembre al 5 de gener 2024 (ambdós dies inclosos) enregistra les seves compres iguals o superiors a 20 € que realitzis als comerços d’Inca adherits a la campanya a la web www.activatinca.com. Cada registre és una participació en el sorteig.

Emplenar les dades és molt fàcil; es fa amb menys d’1 minut.

Entra a la web activatinca.com i fes clic al botó participa en el sorteig.

Emplena les teves dades; nom complet, població, email, un telèfon i adjunta la foto del tiquet de compra (és un requisit que al tiquet aparegui el nom de l’establiment, direcció, data de compra i l’import superior a 20 €. ) Fer “clic” aceptant les condicions de la campanya i la política de privacitat i enviar.

És molt important revisar que les dades de contacte siguin correctes, per aquest motiu rebreu un correu electrònic confirmant la vostra participació on es resumeixen les dades que heu facilitat.

Nota: Seran vàlids els registres d’un tiquet de compra per client i empresa / comerç, al dia. Es descartaran aquells registres de diferents tiquets de compra fets a un mateix comerç si coincideix el dia.

És imprescindible que el comerç estigui inscrit a la campanya.

EL SORTEIG

Data del sorteig: dilluns 8 de gener 2023

El sorteig es realitza mitjançant la web https://www.sortea2.com/. El programa de forma aleatòria oferirà resultat de 40 guanyadors i 40 reserves.

Es publicaran el nom dels guanyadors a la web www.activatinca.com i a les xarxes socials.

IMPORTANT: S’enviarà un correu electrònic als guanyadors i També es notificarà per telèfon. El termini per localitzar als guanyadors és de 48 h, passat aquest temps, si no es localitza el premiat es perd el dret al premi i s’atorgarà al llistat de reserves.

A cada guanyador se’ls donarà un premi de 2 vals regal de 50 €. 100 € en total que podran bescanviar a 1 o 2 negocis segons la seva elecció.

Els vals regal es poden emprar amb una compra mínima igual o superior al seu valor. Si s’empren els dos vals regal a un comerç el tiquet de compra haurà de ser igual o superior al valor dels vals regal acumulats.

FUNCIONAMENT DELS VALS REGAL

L’entrega dels vals regal es farà dissabte dia 13 de gener a les 19:00 h. Lloc a determinar.

Els participants han d’assistir a la recollida dels vals físicament o designar a una persona perquè vagi a recollir-los en el seu nom. Si el guanyador, o la persona que designi al seu nom no apareix a l’entrega dels regals, es perd el dret al premi i es destinarà el val a una persona del llistat de reserves.

Els vals regal, es podran bescanviar del 13 al 31 de gener 2023 (ambdós dies inclosos) al llistat de comerços, empreses i restaurants participants en la campanya que facilitarem als guanyadors del sorteig i que seran publicats a la web www.activatinca.com. Passada aquesta data perden el seu valor.

RESUM DE LES DATES:

  • Registres de sorteig: del 5 de desembre 2023 al 5 de gener 2024. (Ambdós inclosos)
  • Data del sorteig: 8 de gener de 2024
  • Entrega de premis: 13 de gener 2023 a les 19 H.
  • Terminis per bescanviar els vals regal: del 13 de gener fins al 31 de gener 2024 (ambdós inclosos).
Informació pel comerciant

FUNCIONAMENT DE LA CAMPANYA

Participar en la campanya és totalment gratuït, és necessari que el comerciant / empresari inscrigui el seu negoci a la web www.activatinca.com

Una vegada inscrit podrà oferir participar en el sorteig a tots els seus clients que facin una compra igual o superior a 20 €.

Es donaran per vàlids els registres d’1 tiquet per client / dia / comerç/ empresa. Es descartaran aquells registres de diferents tiquets de compra fets a un mateix comerç si coincideix el dia i el client.

Al mateix temps, el vostre comerç estarà inscrit com a receptor dels vals regal que sortejam.

Els vals regal s’entreguen dia 13 de gener i poden bescanviar-se fins dia 31 de gener.

FUNCIONAMENT DELS VALS REGAL

A cada guanyador se’ls donarà un premi de 2 vals regal de 50 €. 100 € en total que podran bescanviar a 1 o 2 negocis segons la seva elecció. Aquests vals regal podran bescanviar-se fins al 31 de gener 2023. Passada aquesta data perden el seu valor.

Els vals regal es poden emprar amb una compra mínima igual o superior al seu valor. Si s’empren els dos vals a un negoci el tiquet de compra haurà de ser igual o superior al valor dels vals acumulats.

L’ús del val regal no admet bescanviar-se per un producte inferior al valor del val regal.

US DEL VAL REGAL PER ALS ESTABLIMENTS

El negoci descomptarà el val regal del tiquet de compra del client premiat. El val regal en paper es guardarà adjunt a una còpia tiquet de compra del client.

Al tiquet de compra ha de sortir reflectit que s’ha descomptat el/s val/s regal/s.

El negoci com cobrarà els vals.

El val regal juntament amb el tiquet de compra on surt descomptat el valor del/s val/s regal s’entregaran a Activa’t Inca entre del 13 de gener al 9 de febrer 2024.

Es poden anar liquidant els imports dels vals de seguida els comerços els vagin rebent. No és necessari esperar a la finalització de la campanya.

Activa’t Inca Abonarà la quantia mitjançant transferència bancària amb un termini màxim de 7 dies.

RESUM DE LES DATES:

  • Registres de sorteig: del 5 de desembre 2023 al 5 de gener 2024. (Ambdós inclosos)
  • Data del sorteig: 8 de gener de 2024
  • Entrega de premis: 13 de gener 2024 a les 19 H.
  • Terminis per bescanviar els vals regal pels guanyadors: del 13 de gener fins al 31 de gener 2024 (ambdós inclosos)
  • Terminis del comerç per sol·licitar el pagament dels vals rebuts: del 13 de gener al 9 de febrer 2024.

ACTIVAT INCA ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL Inscrita en el registre d’associacions de les Illes Balears amb el número: 311000008995 CIF: G57906182 PLAÇA SANTA MARIA LA MAJOR, 8 07300 Inca info@activatinca.com – www.activatinca.com

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb la presidenta d’Activa’t Inca, Mar Nicolau T.650895170 o Neus Nicolau T.649052153 info@activatinca.com

Telèfons

650 895 170
649 052 153

Correu electrònic

info@activatinca.com

Adreça

07300 Inca
Illes Balears