Bases de la campanya

Per Nadal comprar a Inca té premi.

Sortejam 4000€ , 40 vals de 100€

Del 5 al 25 de desembre enregistra les teves compres entrant a www.activatinca.com i participa al sorteig amb cada compra mínima de 20€

Funcionament de la campanya

Participar al sorteig és molt senzill: enregistra les seves compres que realitzis al comerç d’Inca iguals o superiors a 20€ a la web www.activatinca.com. del 5 al 25 de desembre ambdós inclosos. Cada registre és una participació al sorteig.

Emplenar les dades és molt fàcil ; Es fa amb menys d’ 1 minut.

S’ha d’entrar a la web activatinca.com i fer clic al botó participa al sorteig.

Emplenau les vostres dades; nom complet, població, email, un telèfon i adjuntau la foto del tiquet de compra ( és un requisit que al tiquet aparegui el nom de l’establiment, direcció , data de compra i l’import superior a 20€. ) Fer clic que aceptau les condicions de la campanya i la política de privacitat i enviar.

Rebreu un correu electrònic confirmant la vostra participació.

Data del sorteig : 28 de desembre 2022

Es publicaran el nom dels guanyadors a la web www.activatinca.com i a les xarxes socials.

A cada guanyador se’ls donarà un premi de 2 vals regal de 50€. 100€ en total que podran bescanviar a 1 o 2 negocis segons la seva elecció.

Els vals regal es poden emprar amb una compra mínima igual o superior al seu valor.

Si s’empren els dos vals regal a un comerç el tiquet de compra haurà de ser igual o superior al valor dels vals acumulats.

Els vals regal, es podran bescanviar fins el 15 de gener 2023 al llistat de comerços, empreses i restaurants participants a la campanya que facilitarem als guanyadors del sorteig i que estaran publicats a la web www.activatinca.com

 

Informació pel comerciant

Participar a la campanya és totalment gratuït.

Per ser un comerç o empresa receptora del vals regal que sortejam i aparéixer al llistat de comerços que oferirem als premiats i a la web de l’entitat activa’t Inca Associació Empresarial heu d’entrar a la web activatinca.com i enregistrar les vostres dades d’empresa.

El registre de Comerços participants com a receptors del vals premiats finalitza el 25 de desembre 2022a les 23:59h

Funcionament dels vals regal:

A cada guanyador se’ls donarà un premi de 2 vals regal de 50€. 100€ en total que podran bescanviar a 1 o 2 negocis segons la seva elecció. Aquests vals regal podran bescanviar-se fins al 15 de gener 2023. Passada aquesta data no tendran valor.

Els vals regal es poden emprar amb una compra mínima igual o superior al seu valor. Si s’empren els dos vals a un negoci el tiquet de compra haurà de ser igual o superior al valor dels vals acumulats.

L’us del val regal no admet bescanviar- se a un tiquet de compra d’un valor inferior al del val regal.

Us del val regal

El negoci descomptarà el val regal del tiquet de compra del client premiat . El val regal en paper es guardarà adjunt a una copia tiquet de compra del client.

Al tiquet de compra ha de sortir reflexat que s’ha descomptat el/s val/s regal/s.

El negoci com cobrarà els vals.

El val regal juntament amb el tiquet de compra on surt descomptat el valor del/s val/s regal s’entregaran a Activa’t Inca entre els dies 16 i 20 de gener 2023.

Activa’t Inca Abonarà la quantia mitjançant transferència bancària amb un plaç màxim de 7 dies.

ACTIVAT INCA ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL
Inscrita en el registre d’associacions de les Illes Balears amb el número: 311000008995 CIF: G57906182
PLAÇA SANTA MARIA LA MAJOR, 8
07300 Inca

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb la presidenta d’Activa’t Inca , Mar Nicolau T.650895170 o Neus Nicolau T. 649052153 info@activatinca.com

Telèfons

650 895 170
649 052 153

Correu electrònic

info@activatinca.com

Adreça

07300 Inca
Illes Balears