Activa’t Inca i el Consell de Mallorca treballaran junts per promocionar el comerç d’Inca

23 febr. 2024

La presidenta d’Activa’t Inca Associació Empresarial, Mar Nicolau i la vicepresidenta de l’entitat Aina Femenias s’han reunit aquest divendres amb el departament de promoció Econòmica i desenvolupament local del Consell de Mallorca.

La Consellera Pilar Amate i el Director Insular de Comerç Alfredo Arias han rebut a les representants de l’entitat per a escoltar suggeriments per a millorar la convocatòria de bons de producte local  que durà  a terme el Consell de Mallorca  i conéixer de primera mà totes les activitats, accions i necessitats del comerç i empresa d’Inca. 

A la reunió hem presentat les diferents activitats de dinamització  que duim a terme a Inca en el que la promoció del producte local sempre hi és present com La nit del Vi a Inca que enguany celebrarà la seva novena edició i reuneix una vintena de petits cellers mallorquins i que s’ha convertit en un dels actes centrals de les Fires d’Inca a més de tenir un caire solidari.   La gala Empresa d’Inca i premis empresarials Activa’t Inca. 

Per altra banda hem presentat la campanya de dinamització comercial “ Per Nadal comprar a  Inca té premi”  que enguany ha celebrat la seva segona edició; una campanya de dinamització completament digital i sostenible,  amb la que el comerciant fideliza als seus clients donant-lis la possibilitat d’entrar a un sorteig de 4000€ en vals regals de 100€ que el premiat podrà bescanviar als establiments inquers. 

La Campanya “Per Nadal comprar a Inca té premi”, en aquestes dues edicions, ha arribat a més de 5000 clients del comerç inquer;  persones que han registrat les seves compres a activatinca.com per participar al sorteig. s’han premiat 80 famílies amb 100€  i s’ha injectat al comerç d’Inca 8000€ directes. 

Volem agraïr al Consell de Mallorca que hagi assumit el compromís de comptar amb associacions com la nostra per assessorar-se en un millor plantejament de les campanyes de promoció que duran a terme. Des d’activa’t Inca participarem en aquesta tasca. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Telèfons

650 895 170
649 052 153

Correu electrònic

info@activatinca.com

Adreça

07300 Inca
Illes Balears